El Maniquí

Barcelona: Teatre Nacional de Catalunya, 1999.
Conté: Fitxa i fotografies de l’espectacle. Mercè Rodoreda, escriptora de teatre / Anna Maria Saludes i Amat. De la narrativa al teatre / Carme Arnau. Una bruixa de debò / Araceli Bruch Pla. Paraules, somnis i records / Montserrat Palau. La sirena esparracada / Francesc Massip. Cronologia.
Accés al catàleg

 

La Plaça del Diamant

Barcelona: Teatre Nacional de Catalunya, 2007.
Inclou: Fitxa i fotografies de l’espectacle. Sobre La plaça del Diamant / Jordi Castellanos. La Rodoreda que vaig conèixer / Joaquim Molas. Entrevista a Toni Casares i Josep M. Benet i Jornet. La novel•la La plaça del Diamant / Maria Campillo. Cronologia Mercè Rodoreda. Per llegir més de Mercè Rodoreda.
Accés al catàleg

 

 

La Place du Diamant

Mise en scène Gilles Bouillon avec Martine Pascal et Nicolas Devanne.
Tours: Centre Dramatique Régional de Tours Compagnie Gilles Bouillon, 1997.
Un exemplar en francès i un altre en castellà.
Inclou: La mémoire d’un femme / Gilles Bouillon ; Natalia, mère courage de Catalogne / Martine Pascal ; Mercè Rodoreda (1909-1983) / Bernard Lesfargues ; Mercè Rodoreda en France ; Currículums de Gilles Bouillon i Martine Pascal ; les crítiques de premsa de l’espectacle.

Topogràfic: D104-30

 


Le Récit de Colometa : extrait du roman “La Place du Diamant”

Traduit du catalan par Bernard Lesfargues; mise en scène Kristian Frédric, Compagnie Lézards.
Tours: Centre Dramatique Régional de Tours Compagnie Gilles Bouillon, 1997.
 

Topogràfic: D104-30

 

 

[Invitació] La Senyora Florentina i el seu amor Homer

Dirigida per Mario Gas.
Barcelona: Romea, Centre Dramàtic de la Generalitat de Catalunya, 1993.

Topogràfic: B143-8