La Senyora Florentina i el seu amor Homer

Dirigida per Mario Gas.
Barcelona: Teatre Romea, 21 d’octubre de 1993.
Fotografies d’Albert Fortuny.

Topogràfic: F295-36

 

Pla general de Marta Martorell, en el paper de Sra. Perpètua, veïna de Florentina, mestressa d’una casa de dispeses, i Rosa Renom, ajupida, en el paper de Zerafina, minyona de Florentina.

 

Pla general. D’esquerra a dreta, Carme Molina, en el paper de la Sra. Zoila, modista de capells, veïna i llogatera de Florentina; Marta Martorell, en el paper de Sra. Perpètua, veïna de Florentina, mestressa d’una casa de dispeses; Lola Lizaran, en el paper de Júlia, veïna i llogatera de Florentina; i, asseguda, Rosa Novell, en el paper de la Sra. Florentina, professora de piano, cant i declamació.

 

Pla general. D’esquerra a dreta, el nen Josep Gutiérrez, en el paper de Jaumet, deixeble de Florentina; Lina Lambert, en el paper de la Sr. Rosa, mare de Jaumet; Rosa Novell, en el paper de la Sra. Florentina, professora de piano, cant i declamació; i Helena Colomé, en el paper de noia, deixeble de Florentina.