RADA -Recursos i Assessorament en Drets d’Autor-

Presentació

Per la seva naturalesa, la propietat intel·lectual és un element essencial en les activitats que es desenvolupen a l’Institut del teatre. En aquesta matèria, l’Institut té un doble rol com a generador d’obres susceptibles de ser protegides per la legislació de propietat intel·lectual, i alhora com a consumidor d’obres d’autors externs, també protegides per drets d’autor.


Promoure i difondre la creació cultural sense vulnerar els drets dels titulars d’obres és un repte difícil, més encara en l’actual societat de la informació en la que estem immersos.  Cal, per tant, trobar un equilibri entre la promoció i el foment de la llibertat creativa i artística, la difusió pública i la transferència del coneixement amb la protecció dels drets dels autors.


L’objectiu d’aquest espai RADA – Recursos i Assessorament en Drets d’Autor- és oferir informació sobre què són els drets d’autor en l’àmbit de les arts escèniques, per a què serveixen i com es gestionen correctament.


En aquest apartat trobareu informació en forma de càpsules sobre temes jurídics que afecten directament al sector de les arts escèniques, accés a la legislació vigent, models de documents, un apartat amb preguntes freqüents (FAQ)  i un altre amb vincles a webs que contenen informació i documents d’interès sobre la propietat intel·lectual.


Per a qualsevol aclariment o consulta més especialitzada sobre aquest tema, podeu enviar un correu electrònic a Cristina  Soler, o trucar al 932273900-extensió 240- i concertar una entrevista per rebre assessorament.