Un dia
Un any més, el Centre d’Arts Escèniques de Badalona, en col•laboració amb el Centre P. Sant Josep, el Círcol Catòlic, la Cooperativa La Moral, l’Orfeó Badaloní i el Centre P. Sant Francesc, presenta un muntatge a càrrec d’actrius i actors amateurs de Badalona.
(Text extret del programa de mà del Teatre Zorrilla, any 2000)
 
Direcció: Joan A. Sánchez
Escenografia i figurinisme: Teresa Clapés
Producció: Centre d’Arts Escèniques de Badalona, en col•laboració amb el Centre P. Sant Josep, el Círcol Catòlic, la Cooperativa La Moral, l’Orfeó Badaloní i el Centre P. Sant Francesc
Repartiment: Joan Carles Sust (Feliu), Joan Guillén (Anselm), Jordi López (Quim), Toni Forteza (Eladi), Domènec Barbarà (Masdeu), Josep Solaz (Fontanelles), Agustí Subirats (Gomis), Josep Duatis (Roca), Llorenç Fernàndez (Jaume), Ruben Muntanyà (Ramon -nen-), Sergi Dueñas (Ramon -adult-), Francesc López (jove), Josep Badosa (professor de piano), Gemma Utset/Mercè Estèvez (Sofia), Felicitat Comas (Caterina), Laura Forteza/Anna Altemir (Maria), Esther Fernández (Aramanda), Núria Fibla (Miquela), Glòria Borreguero/Marta Coronas (Marieta), Mireia Torné (Elisa), Rita Gol/Montse Rodríguez (Josefina), Montserrat Rodríguez/Marta Tejedor (Olívia), Maria Monell/M. Antònia Carbó (Rosalia), Núria Estrada (Rosaura), Marta Tejedor (Rafaela), Neus Pascual (Teresa), Judit Badosa (Maragda)
 
Estrena

Badalona, Teatre Zorrilla, el 6 d’octubre de 2000

Documents relacionats