La Sala de les nines

Dirigida per Araceli Bruch.
Companyia Bruixes del Dol.
Barcelona: Teatre Romea, 22 de juny de 1979.
Fotografies de Pau Barceló.

Topogràfic: N1171

 

Inici de l’espectacle amb la presentació de les actrius-nines amb màscares dramatitzant el conte La Sala de les nines.
A l’esquerra, Teresa Ferran, en el paper de Zerafina, personatge dramatitzat del conte Zerafina. Assegudes, Glòria Martí (esquerra) en el paper de Senyora Areny i Marta Serrahima en el paper de Senyora Piferrer, personatges dramatitzats del conte Viure al dia. Dret entre ambdues, Toni Maroño, personatge dramatitzat del Jove de Bearn.

 

Inici de l’espectacle amb la presentació de les actrius-nines amb màscares dramatitzant el conte La Sala de les nines.
A la dreta, asseguda, Glòria Martí en el paper de Senyora Areny, personatge dramatitzat del conte Viure al dia. A l’esquerra, dempeus, Teresa Ferran, en el paper de Zerafina, personatge dramatitzat del conte Zerafina.

 

Escena de la dramatització de Viure al dia.
A la dreta i asseguda d’esquena, Marta Serrahima en el paper de Senyora Piferrer.A l’esquerra i dempeus, Glòria Martí, en el paper de Senyora Areny.
A la dreta es troba trona amb nina i presència de La Mainadera. A l’espai de dalt nines a La Sala de les nines.

 

A l’esquerra i assegudes, Glòria Martí en el paper de Senyora Areny i Marta Serrahima en el paper de Senyora Piferrer, personatges dramatitzats del conte Viure al dia. A la dreta, Dolors Casares en el paper de La Mainadera, personatge dramatitzat del conte La Mainadera.

 

Dolors Casares en el paper de La Mainadera, personatge dramatitzat del conte La Mainadera.

 

A l’esquerra i dempeus, Glòria Martí en el paper de Senyora Areny. Assegudes, Teresa Ferran en el paper de la Senyora Rovira, i Marta Serrahima en el paper de Senyora Piferrer, personatges dramatitzats del conte Viure al dia. A la dreta de la fotografia, Dolors Casares en el paper de La Mainadera, personatge dramatitzat del conte La Mainadera.

 

A l’esquerra i dempeus, Glòria Martí en el paper de Senyora Areny. Al centre i dempeus Teresa Ferran en el paper de la Senyora Rovira. Asseguda, Marta Serrahima en el paper de Senyora Piferrer, personatges dramatitzats del conte Viure al dia. A la dreta de la fotografia, Dolors Casares en el paper de La Mainadera, personatge dramatitzat del conte La Mainadera.

 

Asseguda a baix, Araceli Bruch en el paper de Noia, personatge dramatitzat del conte La Pluja. A dalt, Toni Maroño en el paper del Jove de Bearn, del conte Inici de l’espectacle amb la presentació de les actrius-nines amb màscares dramatitzant el conte La Sala de les nines.

 

Detall de la fotografia anterior.

 

Dreta i a baix, Araceli Bruch en el paper de Noia, personatge dramatitzat del conte La Pluja. A dalt i assegut, Toni Maroño en el paper del Jove de Bearn del conte La Sala de les nines.

 

Araceli Bruch en el paper de Noia, personatge dramatitzat del conte La Pluja.

 

Marta Serrahima en el paper de Noia, i Pep Vila en el paper d’Home, personatges dramatitzats del conte El Billet de mil. A dalt, Toni Maroño en el paper del Jove de Bearn, del conte La Sala de les nines.

 

A la dreta, Dolors Casares en el paper de Veïna; a l’esquerra, Araceli Bruch en el paper de Dona; personatges dramatitzats del conte La Sang.

 

A la dreta, Pep Vila en el paper de Home; a l’esquerra Araceli Bruch en el paper de Dona; personatges dramatitzats del conte La Sang.

 

Marta Serrahima en el paper de Dona, personatge dramatitzat del conte Una Carta.

 

Marta Serrahima en el paper de Dona, personatge dramatitzat del conte Una Carta.

 

Marta Serrahima en el paper de Dona, personatge dramatitzat del conte Una Carta.

 

Marta Serrahima en el paper de Dona, personatge dramatitzat del conte Una Carta.

 

Pep Vila en el paper d’Home ,i Glòria Martí en el paper de Dona, personatges dramatitzats del conte La Salamandra.

 

Glòria Martí, en el paper de Dona, personatge dramatitzat del conte La Salamandra.

 

Tram final de l’espectacle, les nines-actrius del Jove de Bearn, dramatització del conte La Sala de les nines.
D’esquerra a dreta, Teresa Ferran amb el llum, Dolors Casares, Glòria Martí, Maria Mercè Marçal amb barret i d’esquen, i Lucila Aguilera d’esquena i caminant. A dalt, encara manipulant nines, Toni Maroño, en el paper de Jove de Bearn, personatge dramatitzat del conte La Sala de les nines.

 

Tram final de l’espectacle, les nines-actrius del Jove de Bearn personatge dramatitzat del conte La Sala de les nines.
D’esquerra a dreta, Teresa Ferran amb el llum, Dolors Casares, Glòria Martí. A dalt, encara manipulant nines, Toni Maroño, en el paper de Jove de Bearn, personatge dramatitzat del conte La Sala de les nines.

 

Tram final de l’espectacle, les nines-actrius) del Jove de Bearn, personatge dramatitzat del conte La Sala de les nines.
A l’esquerra, Lucila Aguilera asseguda i Dolors Casares dreta; Teresa Ferran caminant cap al centre, i a la dreta, Maria Mercè Marçal. A dalt i dret, Toni Maroño, en el paper de Jove de Bearn, personatge dramatitzat del conte La Sala de les nines.

 

Tram final de l’espectacle, les nines-actrius del Jove de Bearn, personatge dramatitzat del conte La Sala de les nines.
A l’esquerra, Lucila Aguilera asseguda, i Dolors Casares dreta; al centre, Teresa Ferran i Toni Maroño, en el paper de Jove de Bearn, personatge dramatitzat del conte La Sala de les nines i a la dreta, Glòria Martí en segon terme i Maria Mercè Marçal en primer terme.

 

Tram final de l’espectacle, les nines-actrius del Jove de Bearn, personatge dramatitzat del conte La Sala de les nines.
A l’esquerra, Lucila Aguilera asseguda i Dolors Casares dreta; al centre, Teresa Ferran i a la dreta, Glòria Martí en segon terme i Maria Mercè Marçal en primer terme.

 

Final de l’espectacle, les nines-actrius del Jove de Bearn, personatge dramatitzat del conte La Sala de les nines.
A l’esquerra, Lucila Aguilera asseguda i Dolors Casares dreta; al centre, Teresa Ferran i Toni Maroño, en el paper de Jove de Bearn, personatge dramatitzat del conte La Sala de les nines; i a la dreta, Glòria Martí en segon terme i Maria Mercè Marçal en primer terme.

 

Salutació dels actors. D’esquerra a dreta, Pep Vila, Dolors Casares, Teresa Ferran, Marta Serrahima, Toni Maroño, Araceli Bruch, Maria Mercè Marçal, Lucila Aguilera, Glòria Martí i Meritxell Guimet (acordeonista).

 

Bis de salutació. D’esquerra a dreta Nina Pawlovsky, Pep Vila, Dolors Casares, Teresa Ferran, Marta Serrahima, Toni Maroño, Araceli Bruch, Maria Mercè Marçal, Lucila Aguilera, Glòria Martí i Meritxell Guimet (acordeonista).