El Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques, amb motiu de la commemoració de l’Any Rodoreda (1908-2008), ha preparat aquesta guia temàtica que, a través de l’autora, permet mostrar un petit tast de la diversitat dels fons i recursos del centre. D’aquesta manera, es pot fer un recorregut segons la tipologia documental i un recorregut pels espectacles amb la seva fitxa i dades de l’estrena, on apareixen tots els documents que s’hi relacionen.
També s’ha inclòs un apartat amb una selecció de recursos externs que amplia la informació donada.
Enllaça amb els documents de l’autora o relacionats amb ella que aplega el centre i organitzats per tipologies documentals (audiovisuals, cartells, dossiers d’espectacle, llibres, premsa, programes de mà i altres documents).
Selecció d’espectacles de l’autora o adaptacions de les seves obres a l’escena, a partir de la Temporada Teatral, eina recopilatòria dels espectacles que es fan a Catalunya i que s’elabora des de 1985. De cada espectacle s’acompanya de la seva fitxa, les dades de l’estrena, la descripció i la imatge dels documents que formen part del fons del MAE.
Llistat de recursos sobre espectacles i teatre al voltant de l’autora, de portals i pàgines webs que tracten el conjunt de la seva obra i també una selecció de programes televisius
Guia creada: setembre 2009